Integritetspolicy

Allmänt

För oss på C Land Logistics AB är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

På cland.se samlar vi in information om användarbeteenden genom Google Analytics och Hotjar för att kunna analysera och förbättra vår sajt. I övrigt samlar vi endast in den information som du utger, exempelvis din e-post om du prenumerar på vårt nyhetsbrev. Vi behandlar dina personuppgifter för att webbsidan och dess funktioner ska fungera så bra som möjligt.

Tredjepart

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part. När du uppger din e-post kommer denna att skickas till vårt system i MailChimp och om du söker på en order i “Shipment Status” kommer ordernumret att delas med Bizbitz för att tillhandahålla informationen. Insamling av data genom analysverktygen Google Analytics och Hotjar delas med respektive tjänst. I övrigt delas ingen information med tredje part.

Samtycke

Genom att använda webbsidan godkänner datainsamlingen och behandlingen av dina personuppgifter.